ja e lycklig, ja ja e lycklig, ja ja e lycklig måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördag, ja e lycklig ja ja e lycklig ja ja e lycklig hela långa veckan ut.

TJOHO! Idag är en jävligt bra dag vill jag påstå!

Igår hade jag och Ammo våran projektkonsert "Ett mångfaldigt STEG för mångfald". Aldrig hade jag kunnat drömma att det skulle bli så JÄVLA GRYMT! Alla som uppträdde var fantastiska, med dans teater musik stand up och poesi blev det den perfekta blandningen och vi han njuta av allt, utan nervositet eller saker man ångrar det minsta! Och så mycket vackra kommentarer lyfte mig till solen. Tack till alla som var en del av det.

IDAG VARE MÖSSPÅTAGNING VAFAN! Med vacker sång i trekantsparken med värmande sol och alla vackra människor i fina vita mössor. Sen blev det SNAPS för att skåla med öl. Alla sthlms studenter måste varit där på medborgarplatsen, det var ett hav av vita mössor överallt. Jag kan inte riktigt fatta att jag har en också, inte trodde jag att jag skulle få ta studenten jag med, det har alltis varit så avlägset. Men nu mina vänner är det faktiskt vår tur!

IMORGON BLIR EN FRUKTANSVÄRT BRA KVÄLL! REBECCA & FIONA ska vi få se och dansa gärnet till på Operaterassen! TAGGA!

Nu ikväll äre familjefritt, så jag ska väl... sitta och skriva engelska uppsats då. Nu sitter jag i solen på verandan så det är inte helt tokigt faktiskt. Senare blir det faktiskt en superskön egen-kväll med sushi och popcorn och Harry Potter 7!

HARE UNDERBART NU. KÄRLEK.

I went to the city where there is a lot of sound, from the jungle to the city looking for a bigger crown

Nemen! Här sitter jag och skriver engelska uppsats om "horror and architecture". Skriver delvis om musiken i horrorfilmer, lyssnar på soundtrack från "The Shining" och "Psycho", de skärande disonansfiolerna som spelas dramatiskt under mordet i duschen i "Psycho" skrämmer mig nästan, håren reser lite, låter nästan som de spelar på en rostig såg eller nåt!

Det har varit en bra dag, en dag klädd i grönt runt omkring mig och solsken och årets första sommar regn med regnbåge! Vi konstaterade även att "ja snart står vi där, i våra fina kläder och underbara studenthattar och ler som solar allihop". Såklart drog jag på mig hatten idag, har suttit med den på hela kvällen, konstaterar än en gång att "damn vad snygg man kan va´ i hatt alltså!"
 

Stenhård ego parad! This is MY CROWN.

KÄRLEK!


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

Tja what's up? Nej så vill jag inte börja mitt inlägg ju... Jag bloggar från min mobil för jag vågar inte släcka lampan... Såg "Shutter Island" med di Caprio, totalt poänglös film. Det ända den ger en är världens paranoia om vad som är upp och ner ungefär... Har jobbat två dagar i sträck, stått upp i en tom butik och mest tagit hål i öronen på folk mer än vad jag sålt saker, många som vill ha nya hål såhär till påsk verkar det som... Åh nu blir der ett sånt där totalt tradigt utpressat inlägg! Nej men jag kan väl passa på när jag ändå är här att göra reklam för min och Ammos projekt konsert nu på torsdag! Den 28/4 2011 slår vi upp dörrarna på Stockholms Estetiska Gymnasium kl 19.00 och presenterar "Ett mångfaldigt STEG för mångfald"! En konsert fylld med spännande framträdande i teater, dans och musik! PÅ STEG, FRÅN STEG. KOM! Nu ska jag vända mig och fortsätta läsa min förrvirrande men farscinerande bok "Kafka på stranden". KÄRLEK

jag börjar tro att vi kan gå genom eld bara för ikväll, håll den tänd låt oss gå igen

En konstig vecka. Jag spenderade hela lördagen på högskoleprov. Need I say more? Åkte hem och träffade min morfar för första gången som jag kan komma ihåg. Det var... jag vet inte. Jag var hos tandläkaren och fick veta att min ena visdomstand har lagt sig ner och växer in i min andra tand. Inte så jäkla klokt av den trots namnet. För mycket att läsa. Sofias skiva; prat om viktigt och mindre viktigt, lite för många cigg, kille med fördomar, dra igång dansgolv och ett jävligt konstigt vad. Partymusik hela veckan. Idag var det en stormig dag. Jag stod då i tumba centrum och delade ut tonvis med tårta till människor för att fira centrumets 15 års dag. Älskar att göra folk glada på det sättet. Roligt men väldigt kladdigt var det. I morgon är det en läskig dag, jag har uppspel, sångprov om man vill, det blir minst sagt intressant, tror att jag har fått alergier, allt kliar och rinner, hur ska jag sjunga då? Längtar hur mycket som helst till lördag, då attendar vi Stockholms Kulturnatt, 18årsgräns och gratis, unbelievable! Det blir kulturiga ställen att gå till och dans hela natten lång! PARTY! PUSS!

  


RSS 2.0