bacause we are your friends, you´ll never be alone again so come onjag tror att våren kommer snart

jag tror jag tror jag tror!
efter min långa sköna dusch i morse så kom jag ut som ett russin i köket för att se att solen was long gone och utbytts av mörka moln, snö och blåst. blä sa jag och tog tag i det ännu tråkigare: svenska tal. jag har i princip kommit på vad jag ska prata om men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. mer om det senare kanske. nu är solen framme i alla fall, var ute på min efterlängtade promenad med nelly för ungefär en timma sen. hälsade på solen men det var inte så skönt som jag hoppats. det var super kallt och blåsigt och håret kom ivägen och nelly skulle jaga vartenda jäklans löv kors och tvärs över vägen, tro mig, efter ett tag inte lika gulligt som det låter... anyways, sitter och mest lyssnar på mig själv sjunga melissa horns låt kungsholmens hamn i hörlurarna från senaste konserten, dricker passionsfrukts te och knopar på talet. nej mest taggar jag nog för ikväll. det blir plockmat täckt över hela bordet, gott vin och bubbla. det är precis vad jag, vad vi alla som kämpat så hårt det här läsåret, förtjänar. det ska jag njuta av.


mamma och pappas bild skickad från new york där de befinner sig just nu; jag sa ungefär "aww vilka fina föräldrar jag har - SOM POSAR MED DANIEL RADCLIFFE I BAKGRUNDEN!" vad är rättvisan i det. i stället för att gå på hans musikal som nu går på broadway så går de på musikalen chicago.. " aww vilka blåsta föräldrar man har som går miste om att se daniel radcliffe LIVE". 
oh well. PUSS till dem, daniel radcliffe (harry potter för alla som inte vet) och alla fina vänner där ute. PUSS
 

jag har lovat den här gången att jag ge allt jag säger att jag har

Godmorgon världen. Eller jag har för tusan vart uppe sen åtta imorse då jag bara mirakulöst vaknade utvilad och nöjd. Har hunit göra alla de där sakerna man alltid tänker att man borde göra en vacker morgon, jag sitter i mitt solbelysta kök och knaprar fortfarande på min goda frukost med te som smakar citroncheescake och lyssnar Melissa Horn som plötsligt klivit in och gjort livet mysigare igen, som förra våren! Jag har läst tidningen och löst det lättaste sodukot och tittat på korsordet. Skrattade åt korsordet. Gav upp på koersordet. 

Snart ska jag ta en skön dusch och ta en promenad i våren med Nelly. Först har jag ett svenskatal som jag tänkte att jag skulle få en idé om först... hurskadetgåhurskadetghurskadetgå? det kanske blir efter promenaden det. 

 

De här såg jag i onsdags på långpromenad med Nelly och mormor! Då blev jag glad.


All kinds of weather, we stick together


det är vår och varmt, och fullt med folk på stan och jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dem hela dan

det är vår och varmt
och fullt med folk på stan
och jag har köpt nya solglasögon
och gömt mig i dem hela dan

det är vår och varmt
och fullt med folk på stan
och jag har köpt nya solglasögon

det är vår och varmt
och fullt med folk på stan

det är vår och varmt

det är vår.

kan det bli vår nu?

It´s love that leaves and breaks, the seal of always thinking you would be real happy, healthy, strong and calm, where does the good go?

London bilder comin´ up!


Lång lång lång natt spenderad på skavsta flygplats; här är tidig tidig morgon i väntan på boarding med te och trots allt gott humör.

Hej alla glada på tåget från stansted flygplats till london! Eftersom jag spenderat hela natten åt att läsa kartor och tunnelbanekartor så var jag nu bäst på det, jag kan! Moahaha! Dagen spenderades på oxfordstreet med tonvis av shopping in och ut, upp och ner i affärer!

Och lika mycket shopping nästa dag...

Vi sökte efter Sofias och Mihaelas käraste Marc Jacobs...

...vi letade...

...och letade...

...kanske där?
Nej det blev inget Marc Jacobs denna gång, vi däckade ihop inne på Starbucks istället!Vårat rum var litet och gult, men med väldigt sköna sängar (tack för det). Dock varje morgon klockan åtta började hela rummet lukta vidrigt med cigarettrök, som om vi alla tre suttit och halat i oss varsit paket.. det var alltid lika trevligt.. 

Vårat badrum var löjligt claustrofobiskt litet och rosa..

"Hear hear"!


Morgon tre: Med varsin chailatte i handen promenerade vi till Kensington Garden för den idylliska morgonpromenaden, jag planerar att uppleva många många sådanna i framtiden!
 
tjohoo!

det såg först lite mulet ut men åh så mysigt det var, och snart ska ni se att det klarnar upp!

hej lilla fina ekorre!

we are standing now at the edge of the world.. vi hamnade vid en mysig damm, med massa:

svanar och knasiga fåglar som var väldigt modiga..hej där!halleluhja! rosa blommor på trädet, det är vår i london ska ni veta!

Jag har så fina vänner...heja krokusar! heja våren!

Vi brunchade här vid vattnet - say no more, we love!heja...

...heja våren!

Vi vandrade vidare och hamnade här: Harrods! Där inne hittade vi kalles chokladfabrik minsann!Mycket hade vi hunnit med redan klockan fem i tre då vi kommer upp ur Westminister tunnelbanan och möts av denna rätt mäktiga syn!
 


Såklart att vi måste turistposera framför Londons landmärke!

Brutalt mäktiga Westminister Abbey you wouldn´t believe! Lika mäktigt var inträdet, 16 pund (ca 160 kr).. "no bloody way" sa vi och vände på klacken och gick...

...över London Bridge med London Eye i bakgrunden, nu kisar vi i den underbara vårsolen!
 


Super-Harry Potter-geek som jag är så släpade jag med mig mina trötta vänner till Kings Kross för att få se detta, som ju faktiskt var en besvikelse då jag faktiskt förväntat mig något lite lite mer... roligt.. vi var dock inte ensamma, det kom faktiskt tio nånting turister som säkert tänkt sig något rooligare de med.. jag undrar hur många fans de gör besvikna varje dag... skrattade väldigt mycket gjorde vi i alla fall åt den löjliga plastlpattan på väggen och åt att jag skulle stå där och turistposera! Hoho!Det blev en något trött men väldans god sista middag på en italiensk restaurang i vårt kvarter i Bayswater!
Nästa morgon blev det för andra gången världens godaste frukost på "Waffle Palace":
 


Vi åkte från hotellet vid tio. Nio timmar senare var vi hemma i sverige, en hel jäkla dag slösad på att resa hem.. jag gillar faktiskt natt och tidig morgon-resande bättre!


Jag längtar så så mycket tillbaka! Men jag ska se frammåt, nu är det ju faktiskt bara 10 dagar tills jag fyller 19! Tjoho! Som sagt i rubriken i inlägget innan: Life is peachy - när jag vill att det ska vara det!


Life is peachy

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från min fina london resa, men insåg att jag inte ens hade lagt ut några bilder från berlin ens, vill göra det först! Sen kommer london!
"Hej-kul-att-träffa-på-er-i-berlin" middag första kvällen!
Pastamiddag i vårat kök!

Och kortspel efter det!

Vi passar på att prova lite drinkar när det nu är så billigt.

Sista dagen av 2010!


Mysfrukost innan...

Shopping! "Yes!"

JAAAAAA!Nyårsmiddag på mysigt färgglatt ställe med god mat och fågelburar i taket.


Dags att fira in det nya åretHappy New Year! Efter kanske två timmars gående i jakt på dansställen så hamnade vi på vårat kära Zapata där vi dansade till fem på morgonen. Dagen efter sov vi länge. Vi gick till Brandeburger Tor där vi satsade på ett ordentligt turistfoto!

På den här gatan stod vi på nyårsafton, det var mer folk då.. :)

Sista kvällen bestämde vi oss för att gå ut såklart, men eftersom planet skulle gå så tidigt på morgonen så rökte vi vattenpipa, drack drinkar och dansade till fyra då vi åkte hem, hämtade väskorna och åkte raka vägen till flygplatsen.. gissa om vi var trötta när vi tillslut kom hem!RSS 2.0