I still run this thing like a dancehall queen

SKIVAN i torsdags var som sagt helt fantastisk! Delar av kvällen har bit för bit kommit tillbaks till mig, alla lika knäppa och härliga! Här kommer mina galna bilder från kvällen!

Mina föräldrar som var med på middagen innan och även kände för att dansa en stund innan dom drog. Min mask gillade många att prova och den följde inte med mig hem men kom på efteråt att Bella har den i trygggt förvar!

Många gick verkligen ALL-IN på Karneval/Tivoli tema, fruktansvärt roligt!

Visst skymtar vi en viss lärare på dansgolvet??
Aaaw, Moa och hennes Martin!HAHA! Du sa att du ville se ALLA bilder Amanda!

Jag har en ny frysyr by the way, I LOVE it a lot!WOAH närbild!

På nåt sätt hamnade vi uppe i dj båset, för att fråga efter en Robyn låt tror jag... någon sådan fick vi inte nej..
 
Det var en härlig färgsprakande kväll, massvis med dans, öl, sjungandes och så himla mycket lycka!
När dj:n skutade spela vid tre tog vi oss ut, köpte mat, pratade med världens konstigaste kille som inte raggade på oss men var väldigt bra i sängen bara så vi hade det klart för oss liksom, sen tog vi bussen hem och jag gick hem i solen kl fem på morgonen! Såhär ljust är det då om ni inte visste det!
 


Ego-parad får ni se här på slutet det är så jag sysselsätter mig när jag går he, själv i 30 minuter, med Melissa horn i öronen, hoppas jag inte väckte någon när jag gick omkring oc glatt sjöng med (man måste ju passa på när ingen är uppe, sjunga utomhus är underbart!). Jag ville absolut inte gå och lägga mig efeter en sån natt och en sån härlig morgonpromenad, men kroppen var dödstrött visade det sig när jag lade mig ner och så somnade jag ändå fort vid 6 tiden!
LOVE LIFE!

länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem

Idag har jag haft världen chilligaste dag med stor C! Sov till halv tolv, käka frukost på altanen med tidning och bok, lyssnat på Melissa Horn som var så himla rätt helt plötsligt, flytit i poolen och solat och läst och somnat på altanen. Super nice. 

Fina Sofia tog ju studenten i onstags, då var jag såklart där med kameran i högsta hugg för att fånga hela studentlyckan på bild! 


ja extremt knäppt och väldigt roligt.


GRATTIS SOFIA SÖTA VÄN!
  


Kom hem när du vill, jag är vaken hela natten

Klockan närmar sig 06.00 och jag är precis hemkommen. Fantastisk kväll, en underbar skiva med mat och deltaljer jag kansle slriver om senare! MASSVIS MED DANS till awesome musik! Fantastiska vänner som omgav och fyllde mig hela kvällen! MASSVIS MED SKRATT detta var en klockren kväll, eller ja natt då! To top it of så gick jag hem genom världens solsken och alla syrener med melissa horn i öronen! Livet är fantastiskt! Jag är så pigg och hög på livet helt enkelt! PUSSAR!

It´s the final countdown

                                                   

RSS 2.0